De samenwerking van een multidisciplinair team

Bij Atlas Gezondheid werken chiropractors, fysiotherapeuten, personal trainers, fitness- en yogadocenten en assistenten samen om onze klanten een compleet aanbod ‘gezondheid en wellness’ aan te bieden.

Het menselijk lichaam is een complexe eenheid van verschillende systemen die samenwerken en we begrijpen dat men naar het volledige plaatje moet kijken om een optimale gezondheid, een goede functionaliteit en een positieve geestelijke gezondheid te verkrijgen.

Bij Atlas Gezondheid combineren we hoogopgeleide zorgprofessionals met moderne en professionele apparatuur en faciliteiten. Dit alles met als doel om de oorzaak van pijn en disfunctie op te sporen en effectief te behandelen.

Ons team deelt kennis en vaardigheden met elkaar. Naast het behandelen en verlichten van pijn, helpen we mensen om hun functionaliteit terug te krijgen en een levensstijl te stimuleren die onze behandelingen ondersteunt.

Atlas Gezondheid helpt iedereen van jong tot oud, mensen met overgewicht of topatleten. Wij helpen iedereen om pijnvrij te worden, een betere mobiliteit te realiseren en een gelukkiger en gezonder leven te leiden.

U bent van harte welkom om deel uit te maken van onze gezonde samenleving!