fbpx

ATLAS FITNESS

Meld u nu aan en ontvang een GRATIS PROEFLES!

Atlas Gezondheid biedt u Personal Training en Functional Fitness training met een randje. Onze training is gebaseerd op ons eigen wetenschappelijk ontwikkeld programma om uw postuur te verbeteren en de basis van je gewrichten functioneel te optimaliseren. Dit zorgt voor beter gebruik – en mogelijkheid tot verhoogde belasting – van het spier- en skeletsysteem. We richten ons niet alleen op uw fitness, maar streven ook naar ontwikkeling en onderhoud van een functioneel lichaam. Dit alles wordt aangeboden in een praktijk waar gezondheid en preventie centraal staat.

Functional fitness verteld ons hoe het lichaam hoort te werken, vanuit de core naar de benen, heupen, schouders en armen. Door het opbouwen van sterke core spieren en de juiste houding kan het lichaam optimaal functioneren. De theorie hierover is terug te vinden in het dagelijkse leven en bij alle vormen van sporten. Functional fitness houdt dagelijkse bewegingen als basis voor het trainen. Denk hierbij aan squats die wij dagelijks gebruiken voor het opstaan en zitten of shoulder presses om spullen in de kast te zetten. Zonder Functioneel lichaam zijn wij gevoeliger voor blessures, fysieke en mentale stress.

Door veel natuurlijke lichaamsbewegingen te maken worden dagelijkse activiteiten makkelijker en wordt het lichaam gezonder. Vanuit de brede basis die Functional fitness biedt is alles mogelijk van blessureherstel tot topsport, voetballers tot atleten.

  • Vet verbranden

  • Spierontwikkeling

  • Verbeterd uithoudingsvermogen

  • Sterkere spieren

  • Versterkt immuunsysteem

BONUS

GEZOCHT: 25 mannen uit Gorinchem die zich
weer fit en energiek willen voelen door deel te neem aan onze 🏋🏽‍♀️ GEZOND EN GELUKKIG🤸🏽‍♂️ programma.
Wat kan je verwachten?
✔️ Begeleiding door een personal trainer
✔️ Transformeer je lichaam en gezondheid
✔️ Wetenschappelijk gefundeerde scans, metingen en testen
✔️ Resultaat gegarandeerd
Meld nu aan: stuur een mail naar fitness@atlasgezondheid.nl 😀

Myzone belt ook los te koop voor 149€ !

Myzone is een innovatief draagbaar op hartslag gebaseerd systeem dat draadloze en cloudtechnologie gebruikt om fysieke activiteit nauwkeurig en gemakkelijk te volgen. Myzone levert een volledig verbonden oplossing voor exploitanten van fitnessclubs en wordt gerespecteerd als de favoriete wearable van de fitnessindustrie. Het is succesvol vanwege de nauwkeurigheid van 99,4%. Dit is de tool voor iedereen die een nauwkeurige, gamified en motiverende wearable wil. Myzone bewaakt hartslag, calorieën en tijdsbeweging die worden omgezet in Myzone Effort Points (EP-leden), met een focus op lonende inspanning in plaats van fitness.

MELD NU AAN!

Word onderdeel van een geweldig trainingsprogramma dat al veel mensen heeft geholpen om een ​​gezonde en gelukkige gezondheidsstijl te creëren
ATLAS

*

*Algemene Voorwaarden

*Posture scan: €10

Het doel van PostureScreen™ is om objectief de meetbare veranderingen in uw staande neutrale houding en scherm voor houdingsdisfunctie aan te tonen. Het kan helpen bij het afstemmen van een specifiek oefenprogramma. Als uw houding niet wordt gecorrigeerd, dan zullen uw wervelkolom, schijven, ligamenten, bloedspieren en spinale zenuwen onder constante asymmetrische stress staan en kunnen zich uiteindelijk aanpassen aan pathologische veranderingen.

*InBody Scan: €30

De InBody 570 Body Composition Analyzer gaat verder dan de traditionele lichaamssamenstelling analyse. Deze analyseert niet alleen hoeveel lichaamsvet en spiermassa u heeft, maar ook het lichaamswater. Het lichaamswater wordt ingedeeld in intracellulair water en extracellulair water. Deze waarden zijn belangrijk binnen de medische-, gezondheids- en fitnesswereld om te begrijpen hoe het water in het lichaam is verdeeld. Via de hand- en voet elektroden worden veilige en lage stromen door het lichaam gezonden. Tegen deze stromen in ontstaat weerstand genaamd impedantie en aan de hand van deze impedantie wordt de lichaamssamenstelling berekend. De gepatenteerde BIA-technologie van InBody biedt nauwkeurige en consistente uitslagen die nauw samenhangen met die van de gouden standaardmethoden.

Resultaten: Gewicht, totaal lichaamswater, droge vetvrije massa, vetvrije massa, lichaamsvetmassa, spiermassa, lichaamsmassa-index, percentage lichaamsvet, segmentale vetanalyse, geschiedenis van lichaamssamenstelling, controle van lichaamsvet-vetvrije massa, basale metabole snelheid, Impedantie bij elk segment / frequentie, Intracellulair water, extracellulair water, ECW / TBW-analyse, visceraal vetniveau, segmentale vetanalyse.