over ons

ATLAS GEZONDHEID

ONZE VISIE

“Een gezonde samenleving”

ONZE MISSIE

Door een multidisciplinaire benadering, stellen wij het lichaam in staat om om te gaan met de drie stressors in het leven, namelijk:

• Fysieke stress

• Emotionele stress

• Chemische stress

Het is ons doel om iedereen te helpen om maximaal gezond te leven en deel uit te maken van een gezonde samenleving.

ONZE PRAKTIJKEN

We zijn een groeiende praktijkgroep, dankbaar dat we vanuit drie locaties kunnen werken, namelijk in Dordrecht, Gorinchem en Houten. De locaties staan ​​bekend als Atlas Gezondheid Dordrecht, Atlas Gezondheid Gorinchem en Atlas Gezondheid Houten.

Hoewel we gevestigd zijn in de steden Dordrecht, Gorinchem en Houten, werken onze chiropractors en ons multiprofessionele team samen als één geweldige familie.

In Houten hebben we het geluk dat we de Atlas Yoga Studio (voorheen Amadorra Yoga) hebben als onderdeel van onze praktijk. Deze geweldige yogastudio in Kruisboog 26 Houten biedt plaats aan drie yogahallen en een uniek buitenterras. Lees verder…

Al onze praktijken zijn uitgerust met de nieuwste technologie die onze chiropractors en ons team helpt de oorzaak van pijnklachten te bepalen. We zijn zeer dankbaar voor de mogelijkheid om mensen te helpen een gezond leven te leiden en een gezonde samenleving te creëren.

WAARDEN VAN DE PRAKTIJK:

1) Respect:

Behandel iedereen in onze diverse samenleving – inclusief patiënten, hun families en collega’s – met waardigheid. Zorg voor de beste zorg, behandel patiënten en familieleden met gevoeligheid en empathie. Inspireer de hoop en koester het welzijn van de hele persoon met respect voor fysieke, emotionele, spirituele behoeften en voeding.

2) Integriteit:

Hou vast aan de hoogste norm van professionaliteit, ethiek en persoonlijke verantwoordelijkheid, respecteer het vertrouwen dat onze patiënten in ons stellen.

3) Samenwerken:

Waardeer ieders bijdrage, waarbij de vaardigheden van individuele medewerkers worden gecombineerd in een onovertroffen samenwerking.

4) Gedrevenheid:

Motiveer en geef energie aan de organisatie, verbeter het leven van degenen die we dienen, door de creatieve ideeën en unieke talenten van elke medewerker. Lever de beste resultaten en de hoogste kwaliteitsservice door de toegewijde inspanningen van elk teamlid.

5) Toewijding en innovatie:

Het in stand houden en herinvesteren in onze missie en uitgebreide gemeenschappen door onze menselijke, natuurlijk en materiële middelen verantwoord te beheren en altijd opzoek te zijn naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de proactieve gezondheidszorg.

ATLAS GEZONDHEID behoort tot de meest gespecialiseerde rugklinieken in de Randstad.

We beschikken niet alleen over gekwalificeerde chiropractors en therapeuten, maar ook over de meest geavanceerde behandelapparatuur en -methoden.
Chiropractie is een beschermd beroep en vereist een zware academische opleiding in het buitenland. Onze chiropractoren zijn erkend lid van een beroepsvereninging in Nederland (DCF/CCA) of geregistreerd in het kwaliteitsregister van de SCN Lees meer over DCF of Lees meer over SCN

5/5

Ervaringen

“Ik was ten einde raad met een dubbele hernia!”
“Ik heb alles geprobeerd. Ik ben bij een orthopedisch specialist geweest. Fysiotherapie geprobeerd. Acupunctuur. Niets hielp. Uiteindelijk kwam ik bij Rugkliniek Gorinchem terecht. Na een intensief traject van een half jaar was ik pijnvrij. Ik kan nu weer genieten van de simpelste dingen. Had ik dit maar eerder geweten!”
Robert den Bremer, 1961
Behandeld voor een dubbele hernia.
Meer ervaringen..

ONS TEAM

Michiel

Chiropractor en eigenaar

Jasmine

Chiropractor

Leon

Chiropractor

Grethe

Chiropractor

Wayne

Chiropractor

Raymond

Chiropractor

Laura

Chiropractor

Gisbert

Chiropractor

Stephan

Operations manager / Marketing & Communicatie

Gregory

Fysiotherapeut Houten

Paraglider flying over mountains in summer day

VACATURE

Fysiotherapeut Dordrecht &Gorinchem

Matthijs

Fitness/Personal Trainer

Jolande

Receptie manager Gorinchem

Monique

Receptie manager Houten

Daniëlle

Receptie manager Dordrecht

Marijke

Assistente/Baliemedewerkster

Yvonne

Assistente/Baliemedewerkster

Soraya

Assistente/Baliemedewerkster

Lilian

Assistente/Baliemedewerkster

Sindy

Assistente/Balie-medewerkster

Esther

Assistente/Baliemedewerkster

Ina

Assistente/Balie-medewerkster

Anne

Assistente/Balie-medewerkster