tarieven

U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen, we staan ​​klaar om u te helpen een gezond leven te leiden.

TARIEVEN

Hier een lijst met tarieven:

Chiropractie

Intake (nieuwe cliënt) € 85,00

Intake student/kind (nieuw) € 65,00

Behandeling € 64,00

Gemiste afspraak € 32,00

Behandeling met decompressiebank € 74,00

Behandeling student/kind € 54,00

Fysiotherapie BIG 19926394504

Intake (nieuwe cliënt) € 47,50

Behandeling € 37,50

Gemiste afspraak € 37,50

Scan-prijzen:

Stressscan €30:

EMG scan:

De EMG scan, laat een meting van de spierspanning in het lichaam zien. Hiervoor wordt een CLA-scanner gebruikt, die de elektrische activiteit van de spier meet. Zo kan de chiropractor beide kanten van de wervelkolom vergelijken en een eventuele disbalans vaststellen. Een goede doorstroming in het zenuwstelsel kan veel klachten, zoals nek- en rugpijn, hoofdpijn, sportblessures, schouderklachten, artrose en heupklachten voorkomen.

En

Thermal scan

Door de wervelkolom te scannen met behulp van infraroodtechnologie ontstaat een thermografisch beeld dat gebieden met een slechte autonome zenuwregulatie identificeert. CLA’s neuroTHERMAL ™ -instrument is de keuze van clinici en onderzoekers en biedt geldige, nauwkeurige en reproduceerbare metingen. Ontworpen voor gebruik bij zuigelingen, volwassenen of senioren, dit uitzonderlijke rollende thermische apparaat en zijn rapporten informeren patiënten over de verdiepingseffecten van subluxaties en stress. Het draadloze Bluetooth-ontwerp maakt van de neuroTHERMAL ™ het ideale instrument voor gebruik in de onderzoeksruimte, aan tafel of op vertoningen.

EN

HRV scan

Hartslagvariabiliteit

Lifestyle-stress en subluxaties beïnvloeden de balans van het autonome zenuwstelsel en beïnvloeden het aanpassingsvermogen van een patiënt. Heart Rate Variability (HRV) -testen is de gouden standaard van vandaag om de algehele effecten van stress en angst bij patiënten van elke leeftijd te analyseren. De nieuwste configuratie bevat een oorflapfunctie, waardoor precisie kan worden verzameld bij pediatrische patiënten. Onderzoek heeft geconcludeerd dat lagere en onevenwichtige HRV-waarden dramatisch kunnen worden verbeterd met chiropractiezorg. Verplaats uw boodschap van de wervelkolom naar algehele gezondheid, welzijn en prestaties met behulp van de draadloze, nauwkeurige neuroPULSE ™ scantechnologie.

*Posture scan: €15

Het doel van PostureScreen™ is om objectief de meetbare veranderingen in uw staande neutrale houding en scherm voor houdingsdisfunctie aan te tonen. Het kan helpen bij het afstemmen van een specifiek oefenprogramma. Als uw houding niet wordt gecorrigeerd, dan zullen uw wervelkolom, schijven, ligamenten, bloedspieren en spinale zenuwen onder constante asymmetrische stress staan en kunnen zich uiteindelijk aanpassen aan pathologische veranderingen.

*InBody Scan: €35

De InBody 570 Body Composition Analyzer gaat verder dan de traditionele lichaamssamenstelling analyse. Deze analyseert niet alleen hoeveel lichaamsvet en spiermassa u heeft, maar ook het lichaamswater. Het lichaamswater wordt ingedeeld in intracellulair water en extracellulair water. Deze waarden zijn belangrijk binnen de medische-, gezondheids- en fitnesswereld om te begrijpen hoe het water in het lichaam is verdeeld. Via de hand- en voet elektroden worden veilige en lage stromen door het lichaam gezonden. Tegen deze stromen in ontstaat weerstand genaamd impedantie en aan de hand van deze impedantie wordt de lichaamssamenstelling berekend. De gepatenteerde BIA-technologie van InBody biedt nauwkeurige en consistente uitslagen die nauw samenhangen met die van de gouden standaardmethoden.

Resultaten: Gewicht, totaal lichaamswater, droge vetvrije massa, vetvrije massa, lichaamsvetmassa, spiermassa, lichaamsmassa-index, percentage lichaamsvet, segmentale vetanalyse, geschiedenis van lichaamssamenstelling, controle van lichaamsvet-vetvrije massa, basale metabole snelheid, Impedantie bij elk segment / frequentie, Intracellulair water, extracellulair water, ECW / TBW-analyse, visceraal vetniveau, segmentale vetanalyse.

Myzone belt (149€)

Myzone is een innovatief draagbaar op hartslag gebaseerd systeem dat draadloze en cloudtechnologie gebruikt om fysieke activiteit nauwkeurig en gemakkelijk te volgen. Myzone levert een volledig verbonden oplossing voor exploitanten van fitnessclubs en wordt gerespecteerd als de favoriete wearable van de fitnessindustrie. Het is succesvol vanwege de nauwkeurigheid van 99,4%. Dit is de tool voor iedereen die een nauwkeurige, gamified en motiverende wearable wil. Myzone bewaakt hartslag, calorieën en tijdsbeweging die worden omgezet in Myzone Effort Points (EP-leden), met een focus op lonende inspanning in plaats van fitness.

*Houdt er rekening mee dat fysiotherapie en chiropractie waarschijnlijk niet vergoed wordt op één dezelfde dag. Contact uw zorgverzekeraar hierover.

De oefenruimte wordt ook gebruikt voor groepslessen zoals valpreventie, back on track, core values, knie en heup revalidatie, voornemens, COPD training en meer.