Gorinchem

In dit gezondheidscentrum in Gorinchem werkt een multidisciplinair team van chiropractoren, een fysiotherapeut en een functionele fitnesstrainer.

Onze praktijk in Gorinchem heet Atlas Gezondheid Gorinchem, (voorheen bekend als Rugkliniek Gorinchem) aan de Marinus Spronklaan 45B.

We werken als een team samen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We hebben de nieuwste technologie om te helpen bij het vinden van de kern van functionele en neorologische problemen die vaak tot pijn leiden.

Elke discipline vult elkaar zodanig aan dat we in deze praktijk een unieke service kunnen verlenen. Ons team is enorm gemotiveerd en voelt zich bevoorrecht om een ​​gezonde samenleving te helpen creëren.

Michiel – Chiropractor en eigenaar

Laura – Chiropractor Gorinchem

Leon – Chiropractor Gorinchem

Wayne – Chiropractor Gorinchem

Als u op zoek bent naar een hooggekwalificeerde chiropractor in Gorinchem die u met zorg en efficiëntie kan behandelen, heeft u de juiste praktijk gevonden. Onze chiropractors studeerden 6jaar aan de universiteit en hebben veel ervaring in het helpen en behandelen van mensen die lijden aan hoofdpijn , nekpijn, rugklachten, gewrichtspijn en andere symptomen veroorzaakt door functionele beperkingen en neurologische aandoeningen

Stephan – Operationsmanager

Jolande – Praktijkmanager

Yvonne – Chiropractic Assistent Gorinchem

Sindey – Chiropractic Assistent Gorinchem

Soraya – Chiropractic Assistent Gorinchem

Ina – Chiropractic Assistent Gorinchem

Anne – Chiropractic Assistent Gorinchem

Lilian – Chiropractic Assistent Gorinchem

Leny – Chiropractic Assistent Gorinchem

Matthijs – Fitness and personal trainer