Wij willen u als trouwe klant graag bedanken.

Uw loyaliteit en betrokkenheid waarderen wij enorm. Hierdoor gaan we met plezier naar ons werk. Zo worden onze praktijken steeds ‘volwassener’ en is ons team uitgebreid met fysiotherapeuten en fitness begeleiders. Onze chiropractoren verdiepen zich continue in de nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen en mogelijkheden binnen hun vakgebied.

Tegen u als trouwe klant willen wij een oprechte ‘dankjewel’ zeggen voor de vele mond-op-mondreclame. De agenda’s staan erg vol, mede dankzij het succes van ons leefstijl-concept ‘Weer lekker doen wat je wil! Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij de openingsuren van de praktijken uitgebreid.

Atlas Gezondheid blijft open.

U bent daarom bij ons nog steeds van harte welkom.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. In de gebouwen geldt een mondkapjesplicht.

Wij richten ons op een positieve mindset om het beste resultaat aan u over te kunnen brengen.

Omdat wij u zo waarderen:
Er ligt een cadeaubon voor alle trouwe klanten bij uw chiropractor klaar. Geef deze bon aan iemand waarvan u vindt dat hij of zij een gratis intake verdient. Wanneer de ontvanger gebruik maakt van deze aanbieding, dan is uw eerstvolgende behandeling gratis. Aarzel niet om deze cadeaubon aan uw chiropractor te vragen, tijdens uw volgende bezoek.

Coronamaatregelen:

Helaas is de situatie rondom corona in Nederland vrij ernstig. We wensen iedereen die ziek is beterschap en sterkte met een eventueel verlies van een dierbare. We willen ons medeleven uitspreken aan iedereen, die niet de zorg krijgt die men nodig heeft door bijvoorbeeld het grote personeelstekort in de zorg. Ook aan het zorgpersoneel, dat iedere dag weer in de frontlinie staat en waar soms te weinig respect voor uitgesproken wordt, willen wij een collegiale groet brengen en een hart onder de riem steken. Onze fysiotherapeuten en chiropractoren staan voor u klaar.