Eindelijk een beetje goed nieuws

De gezondheidsinspectie heeft de chiropractors akkoord gegeven om noodgevallen, patiƫnten met acute klachten en diegene die niet kunnen wachten op een behandeling wel te mogen behandelen volgens de hygiƫne richtlijnen van de RIVM.

We helpen nog steeds zoveel mogelijk mensen via videobellen, daarnaast kunnen we nu gelukkig in persoon weer meer voor u doen. Wij nemen de grootst mogelijke zorg dat wij onze omgeving in de praktijk, de patiƫnten en chiropractors zo veilig mogelijk houden.

Wees niet verbaasd om onze chiropractors met behulp van handschoenen en mondkapjes (FFP2) te zien werken, dit is om ervoor te zorgen dat we het risico van infectie zo laag als mogelijk kunnen houden. We weten dat velen van u ongemak of zelfs pijn ervaren in deze moeilijke tijd, daarom zijn wij zo blij om de acute patiƫnten, noodgevallen en diegene die niet tot 20 mei op een behandeling kunnen wachten te mogen helpen.

Stuur een mail naar: info@atlasgezondheid.nl of bel naar de praktijken Gorinchem 0183-664 655, Dordrecht 078-639 9777 of Houten 030-635 0275 als u dringend een behandeling benodigd of vragen heeft. Uw chiropractor neemt telefonisch contact met u op en beoordeelt uw klachten zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.