Chiropractie, fysiotherapie & Yoga voor buiten (Houten) mag vanaf 11 mei weer de deuren openen.

De persconferentie van woensdagavond 6 mei 2020 heeft velen erg blij gemaakt. Helaas zijn er ook nog steeds beroepen die een langere periode dicht moeten blijven of waar nog veel onduidelijkheid over bestaat. Onze gedachten gaan uit naar hen die zakelijk en privé hard geraakt zijn en nog hard geraakt worden door het Corona (Covid-19) virus.

Het aantal telefoontjes van mensen die wij dagelijks krijgen om behandeld te worden, te sporten of voor advies groeidt met de week. Voor een samenleving is dat geen goed teken. Om het immuunsysteem zo gezond mogelijk te houden is het essentieel dat het lichaam goed functioneert. Atlas Gezondheid en Atlas Yoga zorgen ervoor dat het lichaam juist op veel vlakken goed functioneert. Wij zijn er dus ook heel erg blij mee dat wij ons steentje weer mogen bijdragen aan het stimuleren en werken aan een gezonde samenleving.

Wij zullen u op een verantwoordelijke wijze, in lijn met de aanbevelingen en verplichtingen vanuit het RIVM, weer gaan inplannen bij uw behandelaar in de praktijk. Uiteraard gaan wij in de eerste weken en wellicht zelfs maanden uitdagingen hebben om iedereen te kunnen zien maar wij gaan ons uiterste best doen om u niet lang te laten wachten. U mag ons ook zelf bellen om alvast een afspraak te maken. Zodoende heeft u een grotere kans om op korte termijn al terecht te kunnen want helaas geldt dat wij beperkte ruimte hebben. Bellen kan op het algemene nummer 0183 664 655.