fbpx

WELKOM BIJ ATLAS FITNESS ONLINE TRAINING

BEGINNER

INTERMEDIATE

ERVAREN

POSTURE PREP - LANG

POSTURE PREP - KORT

BEGINNER

In deze beginners video nemen wij balans door. Balans is enorm belangrijk in het kunnen rechthouden van het lichaam, daarnaast worden kracht oefeningen beter uitvoerbaar en evenwijdig over links en rechts verdeeld. Deze video kan elke dag gedaan worden, neem extra tijd voor de balans punten waar jij moeite mee ervaart.

In deze beginners les gaan wij de focus op de squat leggen. De squat heeft veel aandachtspunten nodig, doe goed mee in deze les en over tijd zal jouw squat verbeteren. De squat versterkt de core, heupen en de benen. Daarnaast is de squat erg functioneel in het dagelijks leven.

INTERMEDIATE

ERVAREN

BONUS VIDEO'S - STREKKEN EN ADEMHALING

In deze video een training om het herstel van jouw elleboog en/of onderarm te verbeteren. Door te trainen word de bloedtoevoer beter en gaat het lichaam aan de slag om de blessure te herstellen. Rustig aan met de bewegingen het gewicht dat gebruikt word is heel licht.

In deze video een stretch voor de borst en schouders, deze video kan elke dag herhaalt worden. Het bovenlichaam komt al snel in een verkeerde houding en daarom is het belangrijk dit gebied actief te houden. Stretch de spieren op de juiste manier en kijk goed naar de instructie.

Ademhalingsoefeningen.

Vergroot je longcapaciteit.

Ook voor post-corona herstel.