Atlas Gezondheid Chiropractie: Uw Chiropractor in Gorinchem, Houten, Leiden, Dordrecht en Leidsche Rijn Utrecht

Chiropractie: wervelkolomtherapie, chiropractische zorg, manuele therapie Chiropractor: wervelkolomspecialist, chiropractorisch therapeut, manueel therapeut Rugpijn: lage rugpijn, rugklachten, rugproblemen Nekpijn: nekklachten, nekproblemen, cervicale pijn Hoofdpijn: migraine, spanningshoofdpijn, cefalalgie Schouderpijn: schouderklachten, schouderproblemen, schouderongemakken Hernia: tussenwervelschijfprobleem, hernia nucleus pulposus, rughernia Ischias: zenuwpijn, ischiaspijn, lage rug zenuwpijn Sportblessures: sportletsels, sporttrauma’s, sportverwondingen Gewrichtspijn: gewrichtsklachten, gewrichtsproblemen, gewrichtsontsteking Kramp in de benen: beenkrampen, spierspasmen, spierkrampen Behandeling: therapie, verzorging, remedie Symptomen: klachten, verschijnselen, aandoeningen

Atlas Gezondheid Chiropractie: Uw Chiropractor in Gorinchem, Houten, Leiden, Dordrecht en Leidsche Rijn Utrecht

Welkom bij Atlas Gezondheid Chiropractie! Wij zijn uw deskundige chiropractors met praktijken in Gorinchem, Houten, Leiden, Dordrecht en Leidsche Rijn Utrecht. Onze toegewijde teams zijn gespecialiseerd in het verlichten van diverse lichamelijke klachten en het verbeteren van uw algehele welzijn.

Wat is Chiropractie?

Chiropractie is een natuurlijke behandelmethode die zich richt op de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen van het bewegingsapparaat, met name de wervelkolom. Door het herstellen van de juiste functie van het zenuwstelsel, kunnen wij helpen bij het verlichten van pijn en het verbeteren van uw mobiliteit.

Welke Symptomen Behandelen Wij?

Bij Atlas Gezondheid Chiropractie behandelen we een breed scala aan symptomen en aandoeningen, waaronder:

 • Rugpijn
 • Nekpijn
 • Hoofdpijn en migraine
 • Schouderpijn
 • Hernia
 • Ischias
 • Sportblessures
 • Gewrichtspijn
 • Kramp in de benen

Onze ervaren chiropractors gebruiken geavanceerde technieken en een holistische benadering om uw klachten aan te pakken en uw gezondheid te optimaliseren.

Waarom Kiezen voor Atlas Gezondheid Chiropractie?

 1. Deskundigheid en Ervaring: Ons team bestaat uit hoog opgeleide en ervaren chiropractors die zich inzetten voor uw gezondheid.
 2. Persoonlijke Aanpak: Wij bieden op maat gemaakte behandelplannen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.
 3. Toegankelijkheid: Met vijf praktijken in Gorinchem, Houten, Leiden, Dordrecht en Leidsche Rijn Utrecht, zijn we altijd in de buurt om u te helpen.

Plan Uw Bezoek

Heeft u last van rugpijn, nekpijn of andere fysieke klachten? Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak bij een van onze praktijken. Bij Atlas Gezondheid Chiropractie staan we klaar om u te helpen uw leven pijnvrij en met volle bewegingsvrijheid te leven.

Contactgegevens

Gorinchem: Marinus Spronklaan 45B
Houten: Kruisboog 26
Leiden: Hooigracht 77
Dordrecht: Stationsplein 17
Leidsche Rijn Utrecht: Hertogswetering 201

Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken: www.atlasgezondheidchiropractie.nl.