Welkom in onze praktijk 

We leggen u graag uit wat een chiropractor doet.

Een chiropractor onderzoekt uw wervelkolom en verwijdert blokkades (subluxaties), zodat uw zenuwstelsel weer optimaal kan functioneren.

Uw zenuwstelsel bestuurt en controleert al uw lichaamsfuncties. De zenuwen maken alle bewegingen mogelijk: brengen emoties naar hersenen, houden u in balans en rechtop, controleren de organen en de circulatie van het bloed.

Als u vrij bent van subluxaties in uw wervelkolom, kan uw gehele lichaam optimaal functioneren. Uw lichaam is dan in balans.

Chiropractie is een wetenschappelijke en natuurlijke manier om gezond te worden en te blijven.

U bent bij ons in goede handen. Alle bij ons werkende chiropractoren zijn afgestudeerd als DC (Doctor of Chiropractic). Dit betekent dat zij een vijf of zes jaar durende universitaire opleiding tot chiropractor hebben doorlopen.

Zij hebben klinische ervaring met het menselijk lichaam opgedaan en intensieve training gehad in medische zorg voor het lichaam zonder medicijnen of chirurgie.

Subluxaties worden veroorzaakt door 3 soorten stress

Voor ons vertegenwoordigt Chiropractie de manier waarop wij ons leven leiden; het is niet alleen een manier om van rugpijn af te komen. Wanneer u de resultaten van een Chiropractie-levensstijl ziet, niet alleen in uw eigen leven, maar ook in het leven van uw kinderen en familie, beseft u hoe belangrijk het is om voor u gezondheidspotentieel te zorgen. We begrijpen heel goed hoe Chiropractie de basis voedt van uw gezondheid.