fbpx

CHIROPRACTIE - FYSIOTHERAPIE - YOGA - FUNCTIONAL FITNESS

ATLAS GEZONDHEID

WEER LEKKER DOEN WAT JE WIL!

Zoals gezien op in het tv-programma


"Kom gerust eens langs en maak kennis met ons ervaren team van erkende behandelaars, hoogwaardige (scan-) apparatuur en beproefde behandelmethoden."
Michiel ten Klooster
Chiropractor & Directeur

Hoe Atlas Gezondheid u kan helpen

CHIROPRACTIE

Chiropractie helpt veel mensen om functionaliteit te herwinnen, pijn te verlichten en een gezonde levensstijl te gaan leiden.

We helpen mensen om weer lekker te doen wat ze willen. Chiropractie vereist een zware academische opleiding in het buitenland. Lees meer…

YOGA

Atlas Gezondheid Houten biedt YOGA klassen onder begeleiding van ervaren Yoga begeleiders. Lees meer…

FYSIOTHERAPIE

De fysiotherapeuten van Atlas gezondheid maken gebruik van technieken om de beweeglijkheid van de spieren en gewrichten te verbeteren.

Deze behandelingen worden ondersteund door oefeningen die specifiek gericht zijn op de klacht, bij die persoon. De behandeling fysiotherapie zal plaatsvinden in een 1 op 1 contact. Lees meer…

FUNCTIONAL FITNESS

Doe met ons mee voor de beste workouts van je leven. Onze persoonlijke training is speciaal ontworpen om een ​​gezonde levensstijl  te ondersteunen.
Lees meer…

REVIEWS

A great company! Amazing team, supporting you with your fitness & health goals. Has changed me. New focus, feeling great!”

Ik liep al bij een chiropractor maar had het wat opzij gezet door drukte van verhuizing en de afstand, kwam er snel achter dat het geen positief resultaat had voor mijn lichaam dus op zoek naar een andere chiropractor omgeving gorinchem …Atlas gezondheid . Na een fijn en vriendelijk welkom van de dames achter de balie en later de diagnose en een duidelijk behandelingsgesprek zijn we weer aan de slag gegaan. Wat heerlijk dat je na verloop van tijd weer verbetering gaat voelen en dat ik in mijn geval tijden er tussen heb zitten dat ik geen pijn heb ipv dag in dag uit wel . We blijven ermee doorgaan waarschijnlijk mijn verdere leven maar dat heb ik er graag voor over want het maakt mijn leven veel aangenamer !!”
 
Ik had geen echte klachten. Behalve dan dat ik bij afstanden van meer dan 25km last kreeg van m’n bilspier. En dat werd steeds erger. Zelfs al bij 10km. Ik wist wel dat mijn houding niet helemaal was, en bij vermoeidheid werd dat alleen maar erger. Na een grondige scan besloten om zowel chiropractie-behandelingen te combineren met functional fitness. Na 4 weken begon ik resultaat te zien en vooral te voelen! Meer spiermassa, sterkere core en betere houding (ook veel meer bewust van mijn houding). Tijdens het hardlopen ook nagenoeg geen last meer van mijn bilspier en overal een sterker gevoel. Ik blijf lekker doorgaan, 3x in de week. Bedankt voor de intensieve en motiverende begeleiding Stephan en Mathijs! En dank voor de behandelingen Leon!”

Nieuws:

Veiligheid staat voorop bij Atlas Gezondheid

De tweede golf is helaas officieel en daarom heeft Atlas Gezondheid besloten ook verdere maatregelen te nemen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.  Uiteraard houden wij ons in onze praktijken aan de richtlijnen van de overheid.

We nemen speciale voorzorgsmaatregelen zodat onze clienten en het personeel zo veilig mogelijk zijn.

  • De chiropractors dragen mondmaskers
  • Disinfecteren hun handen en behandeltafels tussen elke cliënt.
  • Wij houden ons aan de 1.5 meter regeling
  • Wij hebben in onze praktijk looproutes die voorkomen dat mensen elkaar tegenkomen.

Om de praktijken nog veiliger te maken, vragen wij onze cliënten om:

  • Wanneer mogelijk alleen naar de afspraak te komen
  • Wanneer mogelijk in de auto te wachten tot 2 minuten voor uw afspraak
  • Sieraden zoals horloges, ringen, armbanden en kettingen thuis te laten
  • Bij binnenkomst uw handen te desinfecteren.
  • Een mondmasker te dragen.

Onze receptieruimtes zijn voorzien van schermen en we vragen iedereen op veilige afstand te blijven en indien mogelijk bij voorkeur met de pin te betalen.

Door ons aan deze regels te houden, helpen wij allemaal om het virus onder controle te krijgen. Zo creeeren we een veilige en gezonde omgeving waarin onze cliënten kunnen ontspannen, zich veilig voelen en met vertrouwen kunnen worden behandeld.

Atlas Gezondheid neemt deel aan het tv programma op

Lees meer over chiropractie op onze blog…

Behandeling en genezing vindt plaats in 3 fases. Lees meer…

Sociale media

Volg ons!

We streven naar een gezonde samenleving waar mensen goed eten, positief denken en op de juiste manier trainen. Maak deel uit van deze beweging! Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze nieuwste informatie over gezond en gelukkig leven.

Word onderdeel van onze beweging!

Je bent van harte welkom!
INSTAGRAM

Volg ons!

We streven naar een gezonde samenleving waar mensen goed eten, positief denken en op de juiste manier trainen. Maak deel uit van deze beweging! Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze nieuwste informatie over gezond en gelukkig leven.

Word onderdeel van onze beweging!

Je bent van harte welkom!
FACEBOOK
Rugklinieken.nl