fbpx

Wij bieden Chiropractie, fysiotherapie, fitness, yoga, leefstijladviezen en massage in Gorinchem, Dordrecht en Houten.

ATLAS GEZONDHEID

WEER LEKKER DOEN WAT JE WILT!

Zoals gezien op in het tv-programma

5/5

"Kom gerust eens langs en maak kennis met ons ervaren team van erkende behandelaars, hoogwaardige (scan-) apparatuur en beproefde behandelmethoden."
Michiel ten Klooster
Chiropractor & Directeur

Hoe Atlas Gezondheid u kan helpen

Atlas Gezondheid biedt chiropractie, fysiotherapie, fitness, yoga en vitaliteit-scans aan als multidisciplinair team in Houten (Utrecht), Gorinchem en Dordrecht

Chiropractie helpt veel mensen om functionaliteit te herwinnen, pijn te verlichten en een gezonde levensstijl te gaan leiden. Lees meer…

Atlas Gezondheid Houten biedt YOGA klassen onder begeleiding van ervaren Yoga begeleiders. Lees meer…

De fysiotherapeuten van Atlas gezondheid maken gebruik van technieken om de beweeglijkheid van de spieren en gewrichten te verbeteren. Lees meer…

Doe met ons mee voor de beste workouts van je leven. Onze persoonlijke training is speciaal ontworpen om een ​​gezonde levensstijl  te ondersteunen.
Lees meer…

Bekende voordelen van massage zijn: verminderde spierspanning, verbeterde bloedsomloop, stimulatie van het lymfestelsel, vermindering van stresshormonen, ontspanning… Lees meer…

ATLAS GEZONDHEID DORDRECHT

Stationsplein 17

3311 JV Dordrecht

(078) 639 9777

dordrecht@atlasgezondheid.nl

ATLAS GEZONDHEID GORINCHEM

Marinus Spronklaan 45 B

4205 CG Gorinchem

(0183) 664 655

gorinchem@atlasgezondheid.nl

ATLAS GEZONDHEID HOUTEN

Kruisboog 26

3994 AE Houten

(030) 635 0275

houten@atlasgezondheid.nl

REVIEWS

A great company! Amazing team, supporting you with your fitness & health goals. Has changed me. New focus, feeling great!”

Ik liep al bij een chiropractor maar had het wat opzij gezet door drukte van verhuizing en de afstand, kwam er snel achter dat het geen positief resultaat had voor mijn lichaam dus op zoek naar een andere chiropractor omgeving gorinchem …Atlas Gezondheid .
 
Na een fijn en vriendelijk welkom van de dames achter de balie en later de diagnose en een duidelijk behandelingsgesprek zijn we weer aan de slag gegaan.
 
Wat heerlijk dat je na verloop van tijd weer verbetering gaat voelen en dat ik in mijn geval tijden er tussen heb zitten dat ik geen pijn heb ipv dag in dag uit wel .
 
We blijven ermee doorgaan waarschijnlijk mijn verdere leven maar dat heb ik er graag voor over want het maakt mijn leven veel aangenamer !!”
 
Ik had geen echte klachten. Behalve dan dat ik bij afstanden van meer dan 25km last kreeg van m’n bilspier. En dat werd steeds erger. Zelfs al bij 10km.

Ik wist wel dat mijn houding niet helemaal was, en bij vermoeidheid werd dat alleen maar erger. Na een grondige scan besloten om zowel chiropractie-behandelingen te combineren met functional fitness.

Na 4 weken begon ik resultaat te zien en vooral te voelen! Meer spiermassa, sterkere core en betere houding (ook veel meer bewust van mijn houding). Tijdens het hardlopen ook nagenoeg geen last meer van mijn bilspier en overal een sterker gevoel.

Ik blijf lekker doorgaan, 3x in de week. Bedankt voor de intensieve en motiverende begeleiding Stephan en Mathijs! En dank voor de behandelingen Leon!”

Wat krijg ik vergoed?

Bestaande vergoedingen voor behandeling door een erkend chiropractor.

0183 664 655

info@atlasgezondheid.nl

CHIROPRACTOR, FYSIOTHERAPEUT of FITNESS TRAINER?

Wij hebben nu een vacature beschikbaar!

Hey, fysiotherapeut

Ben jij een enthousiast en initiatiefrijk type?

Heb jij altijd al in een dynamische en ondernemende setting willen werken?

Bij ATLAS GEZONDHEID ben je aan het juiste adres!

Wij bieden jou:

– €4000 – €5000 p/m

– De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen

– Werken in multidisciplinair team met creatieve en enthousiaste collega’s

– Ruimte voor eigen initiatief en inbreng

– Korte lijntjes met de andere disciplines

– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

– Beloningssysteem aan de hand van prestatie.

Wij zoeken iemand die:

– Voortvarend, enthousiast en creatief is

– Onderdeel wil zijn van een multidisciplinaire aanpak

– Zelfstandig en voortvarend wil werken

– Werkt vanuit passie om mensen te helpen

– Atlas Gezondheid wil verbeteren en te laten groeien

– Bachelor Fysiotherapie en BIG geregistreerd is.

Om klachten goed te kunnen behandelen wordt bij Atlas Gezondheid Gorinchem, Atlas Gezondheid Houten en Atlas Gezondheid Dordrecht veelvuldig een gecombineerd behandeltraject uitgestippeld tussen de chiropractor en de fysiotherapeut. Deze twee disciplines hebben intern korte lijnen naar elkaar en proberen u maximaal te voorzien binnen het opgestelde behandelplan. Wij zijn van mening dat bepaalde mensen die naast chiropractie ook fysiotherapeutische behandelingen krijgen op een snellere en meer efficiënte wijze tot het gewenste resultaat komen. Onze fysiotherapeuten onderscheiden zich door een hands-on aanpak waarbij diverse neuromodulatie-, frictie- en massagetechnieken worden toegepast. Tegenwoordig wordt er steeds minder hands-on behandeld terwijl wij van mening zijn dat dit essentieel is als onderdeel van het individuele behandelplan. Tevens maakt de fysiotherapeut gebruik van andere fysiotherapeutische interventies als medical taping, interferentie, intersegmentale tractie, decompressietherapie en dit zal in de toekomst verder worden uitgebreid.

De hands-on aanpak wordt verder ondersteund door mobiliserende en spierkrachtversterkende oefeningen die u eventueel als huiswerk meekrijgt. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de volledig uitgeruste revalidatieruimte.

De fysiotherapeut helpt ook met een stukje informatie en advisering betreft de klachten. Hierdoor krijgt u inzicht in welke factoren invloed hebben op uw herstel en wordt u actief betrokken in het herstelproces.

Contact stephan@atlasgezondheid.nl

OVERZICHT