fbpx

Wij bieden Chiropractie, fysiotherapie, fitness, yoga, leefstijladviezen en massage in Gorinchem, Dordrecht en Houten.

ATLAS GEZONDHEID

WEER LEKKER DOEN WAT JE WILT!

0183 664 655

info@atlasgezondheid.nl

DECEMBER ACTIE!

Meld u nu aan voor een volledig RUG- EN NEKSCAN + houdingsanalyse + gesprek met de chiropractor voor maar €30 tijdens DECEMBER

FYSIOTHERAPEUT of FITNESS TRAINER?

Wij hebben nu een vacature beschikbaar!

Zoals gezien op in het tv-programma


"Kom gerust eens langs en maak kennis met ons ervaren team van erkende behandelaars, hoogwaardige (scan-) apparatuur en beproefde behandelmethoden."
Michiel ten Klooster
Chiropractor & Directeur

Hoe Atlas Gezondheid u kan helpen

Atlas Gezondheid biedt chiropractie, fysiotherapie, fitness, yoga en vitaliteit-scans aan als multidisciplinair team in Houten (Utrecht), Gorinchem en Dordrecht

ATLAS GEZONDHEID DORDRECHT

Stationsplein 17

3311 JV Dordrecht

(078) 639 9777

dordrecht@atlasgezondheid.nl

ATLAS GEZONDHEID GORINCHEM

Marinus Spronklaan 45 B

4205 CG Gorinchem

(0183) 664 655

gorinchem@atlasgezondheid.nl

ATLAS GEZONDHEID HOUTEN

Kruisboog 26

3994 AE Houten

(030) 635 0275

houten@atlasgezondheid.nl

CHIROPRACTIE

Chiropractie helpt veel mensen om functionaliteit te herwinnen, pijn te verlichten en een gezonde levensstijl te gaan leiden.

We helpen mensen om weer lekker te doen wat ze willen. Chiropractie vereist een zware academische opleiding in het buitenland. Lees meer…

YOGA

Atlas Gezondheid Houten biedt YOGA klassen onder begeleiding van ervaren Yoga begeleiders. Lees meer…

FYSIOTHERAPIE

De fysiotherapeuten van Atlas gezondheid maken gebruik van technieken om de beweeglijkheid van de spieren en gewrichten te verbeteren.

Deze behandelingen worden ondersteund door oefeningen die specifiek gericht zijn op de klacht, bij die persoon. De behandeling fysiotherapie zal plaatsvinden in een 1 op 1 contact. Lees meer…

FUNCTIONAL FITNESS

Doe met ons mee voor de beste workouts van je leven. Onze persoonlijke training is speciaal ontworpen om een ​​gezonde levensstijl  te ondersteunen.
Lees meer…

MASSAGE

Bekende voordelen van massage zijn: verminderde spierspanning, verbeterde bloedsomloop, stimulatie van het lymfestelsel, vermindering van stresshormonen, ontspanning, verhoogde gewrichtsmobiliteit en flexibiliteit, verbeterd herstel van blessures, verhoogde mentale alertheid en verminderde angst en depressie. Lees meer…

REVIEWS

A great company! Amazing team, supporting you with your fitness & health goals. Has changed me. New focus, feeling great!”

Ik liep al bij een chiropractor maar had het wat opzij gezet door drukte van verhuizing en de afstand, kwam er snel achter dat het geen positief resultaat had voor mijn lichaam dus op zoek naar een andere chiropractor omgeving gorinchem …Atlas Gezondheid .
 
Na een fijn en vriendelijk welkom van de dames achter de balie en later de diagnose en een duidelijk behandelingsgesprek zijn we weer aan de slag gegaan.
 
Wat heerlijk dat je na verloop van tijd weer verbetering gaat voelen en dat ik in mijn geval tijden er tussen heb zitten dat ik geen pijn heb ipv dag in dag uit wel .
 
We blijven ermee doorgaan waarschijnlijk mijn verdere leven maar dat heb ik er graag voor over want het maakt mijn leven veel aangenamer !!”
 
Ik had geen echte klachten. Behalve dan dat ik bij afstanden van meer dan 25km last kreeg van m’n bilspier. En dat werd steeds erger. Zelfs al bij 10km.

Ik wist wel dat mijn houding niet helemaal was, en bij vermoeidheid werd dat alleen maar erger. Na een grondige scan besloten om zowel chiropractie-behandelingen te combineren met functional fitness.

Na 4 weken begon ik resultaat te zien en vooral te voelen! Meer spiermassa, sterkere core en betere houding (ook veel meer bewust van mijn houding). Tijdens het hardlopen ook nagenoeg geen last meer van mijn bilspier en overal een sterker gevoel.

Ik blijf lekker doorgaan, 3x in de week. Bedankt voor de intensieve en motiverende begeleiding Stephan en Mathijs! En dank voor de behandelingen Leon!”