fbpx

vacatures
nu beschikbaar!

Heeft u een passie om mensen te helpen en een gezondere samenleving te creëren? Maak deel uit van ons dynamische team!

FYSIOTHERAPEUT of FITNESS TRAINER?

Wij hebben nu een vacature beschikbaar! Stuur ons jouw CV - KLIK HIER...

Bedrijfsprofiel

Atlas Gezondheid is een multidisciplinaire kliniek waar chiropractoren, fysiotherapeuten  en personal trainers nauw samenwerken, met een passie voor gezondheid, bewegen en sport.

Iedereen die graag gezonder wil leven, of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren is bij Atlas Gezondheid aan het juiste adres.

DE VOLGENDE BANEN ZIJN BESCHIKBAAR:

Drukke gevestigde wellness-gecentreerde kliniek in Houten die een chiropractor nodig heeft vanwege een snel groeiend patiëntenbestand.

Een uitgelezen kans voor de juiste persoon! Fulltime vacature met een minimum van 5 jaar. Sluit je aan bij een team van gepassioneerde chiropractors in een omgeving die op aanpassingen is gericht.

Er wordt training gegeven in communicatie om patiënten te helpen onderhouden.

De succesvolle aanvrager moet een toewijding hebben aan patiënteneducatie en een oprechte interesse in patiëntenzorg tonen.

We hebben drie klinieken met in totaal 9 chiropractoren, 1 fysiotherapeut en geweldig ondersteunend personeel, waaronder een fulltime communicatiespecialist die zich richt op zowel interne als externe communicatie, zodat we efficiënt werken binnen het team en bekend zijn binnen de lokale gemeenschap.

Kennis van het Nederlands is niet nodig, maar u moet bereid zijn om onmiddellijk te beginnen met leren – volledige ondersteuning wordt gegeven.

Op zoek naar een nieuwe baan? Atlas gezondheid Gorinchem zoekt naar een nieuwe personal trainer.


Als trainer/coach begeleid je cliënten naar een gezondere en fittere levensstijl door middel van beweging voeding en mental coaching.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een persoon…..

die energiek, enthousiast, zelfverzekerd verantwoordelijk flexibel en een teamplayer is, met een afgeronde sport en/of voeding opleiding. Daarnaast is het kunnen geven van groepslessen essentieel.

(Fitness A en/of B CIO, voedingsleer/gewichtsconsulent).

die op een enthousiaste en overtuigende manier onze wijze van gezonde levenswijze over kan brengen.

Die geheel zelfstandig zijn of haar cliënten begeleidt en indien nodig doorverwijst/overlegd met de andere disciplines binnen het team in de kliniek.

Interesse?

Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en coachen naar een permanente gezonde levensstijl? Dan is werken in onze kliniek iets voor jou!

Solliciteer met je CV inclusief foto en motivatiebrief.

Atlas Gezondheid zoekt enthousiaste fysiotherapeut die mee gaan in de veranderende markt binnen de zorg. 

Hands-on kunnen werken en flexibel zijn is een must. Als onderdeel van het behandel traject is er een nauwkeurige samenwerking tussen enerzijds de chiropractor en anderzijds de fysiotherapeut.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende baan vanuit een andere hoek binnen de zorg

Een goed marktconform salaris

Goede begeleiding en ondersteuning

Een fijne werkomgeving

Ervaring bij een zeer ambitieus bedrijf

Zeer veel kennis en een enorme verrijking van je carrière.

Soort dienstverband: Fulltime/partime

screeningsvragen

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld

Als receptioniste en assistent bestaan taken o.a. uit balie- en administratieve werkzaamheden. Tevens ondersteun je de chiropractor met het eerste consult.

Je werkt actief mee aan nieuwe ontwikkelingen, procedures en producten in de praktijk; kunt goed samenwerken met je collega’s en zorgt voor een prettige sfeer in de praktijk;

Je hebt affiniteit met de gezondheidszorg en gezond leven; bent sportief en wilt graag alle ins en outs van de chiropractie weten;

Je kunt de clienten goed te woord staan en een duidelijk antwoord geven op de meest voorkomende vragen maar ook op de juist moeilijke vraagstukken;

Je wilt je volledig inzetten en hebt de blik op de lange termijn staan;

Tevens is het belangrijk dat je zeer proactief bent en initiatieven neemt; Je streeft er altijd naar om de praktijk te verbeteren;

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die probleemoplossend kan denken.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld

Om uw mogelijkheden te bespreken bel 0183-664 655 (Stephan of Jolande)