ATLAS FITNESS

Atlas Gezondheid biedt u Personal Training en Small Group training met een randje. Onze training is gebaseerd op ons eigen wetenschappelijk ontwikkeld programma om uw postuur te verbeteren en de basis van je gewrichten functioneel te optimaliseren. Dit zorgt voor beter gebruik – en mogelijkheid tot verhoogde belasting – van het spier- en skeletsysteem. We richten ons niet alleen op uw fitness, maar streven ook naar ontwikkeling en onderhoud van een functioneel lichaam. Dit alles wordt aangeboden in een praktijk waar gezondheid en preventie centraal staat.

BONUS

progressie evaluaties bestaande uit:

– InBody™ lichaamscompositie-scan

– postuur analyse

– HRV stress scan

– Wellness score™

 BOEK DIRECT UW TRAINING HIER IN

Myzone belt ook los te koop voor 149€ !

Myzone is een innovatief draagbaar op hartslag gebaseerd systeem dat draadloze en cloudtechnologie gebruikt om fysieke activiteit nauwkeurig en gemakkelijk te volgen. Myzone levert een volledig verbonden oplossing voor exploitanten van fitnessclubs en wordt gerespecteerd als de favoriete wearable van de fitnessindustrie. Het is succesvol vanwege de nauwkeurigheid van 99,4%. Dit is de tool voor iedereen die een nauwkeurige, gamified en motiverende wearable wil. Myzone bewaakt hartslag, calorieën en tijdsbeweging die worden omgezet in Myzone Effort Points (EP-leden), met een focus op lonende inspanning in plaats van fitness.

MELD NU AAN!

Word onderdeel van een geweldig trainingsprogramma dat al veel mensen heeft geholpen om een ​​gezonde en gelukkige gezondheidsstijl te creëren
ATLAS