FUNCTIONAL FITNESS

Wij bieden u persoonlijke training met een verschil. Onze training is gebaseerd op een wetenschappelijk ontwikkeld programma om uw chiropractische behandeling te ondersteunen en te verbeteren. We richten ons niet alleen op uw fitness, maar streven ook naar ontwikkeling en onderhoud van een betere postuur.

FUNCTIONAL FITNESS

(FITNESS TRAINING EN POSTUUR VERBETEREN  MET EEN TRAINER)             

Maandag     06:00-07:00      09:00 tot 15:00  19:00-20:00

Dinsdag                               09:00 tot 15:00 

Woensdag   07:00-08:00       08:00 tot 15:00 

Donderdag                           09:00 tot 15:00  19:00-20:00

Vrijdag        06:00-07:00      09:00 tot 14:00

TARIEVEN    

Optie één: 6 maanden plan

U verbindt zich voor 6 maanden en betaalt € 149 per maand, dit is inclusief de volgende scans: Posture scan, InBody scan. PLUS u krijgt ook de Myzone trainingsmeter en hartslagmeter met ingebouwd geheugen ter waarden van €150 gratis.

Optie twee: 3 maanden plan

Optie twee: u verbindt zich voor 3 maanden en betaalt € 149 per maand, dit is inclusief de volgende scans: Posture scan, InBody scan. MAAR u koopt zelf de Myzone trainingsmeter en hartslagmeter met ingebouwd geheugen voor €150.

€149 PER MAAND* (3 keer per week trainen)       

Het doel van PostureScreen™ is om objectief de meetbare veranderingen in uw staande neutrale houding en scherm voor houdingsdisfunctie aan te tonen. Het kan helpen bij het afstemmen van een specifiek oefenprogramma. Als uw houding niet wordt gecorrigeerd, dan zullen uw wervelkolom, schijven, ligamenten, bloedspieren en spinale zenuwen onder constante asymmetrische stress staan ​​en kunnen zich uiteindelijk aanpassen aan pathologische veranderingen.

De InBody 570 Body Composition Analyzer gaat verder dan de traditionele lichaamssamenstelling analyse. Deze analyseert niet alleen hoeveel lichaamsvet en spiermassa u heeft, maar ook het lichaamswater. Het lichaamswater wordt ingedeeld in intracellulair water en extracellulair water. Deze waarden zijn belangrijk binnen de medische-, gezondheids- en fitnesswereld om te begrijpen hoe het water in het lichaam is verdeeld. Via de hand- en voet elektroden worden veilige en lage stromen door het lichaam gezonden. Tegen deze stromen in ontstaat weerstand genaamd impedantie en aan de hand van deze impedantie wordt de lichaamssamenstelling berekend. De gepatenteerde BIA-technologie van InBody biedt nauwkeurige en consistente uitslagen die nauw samenhangen met die van de gouden standaardmethoden.

Resultaten: Gewicht, totaal lichaamswater, droge vetvrije massa, vetvrije massa, lichaamsvetmassa, spiermassa, lichaamsmassa-index, percentage lichaamsvet, segmentale vetanalyse, geschiedenis van lichaamssamenstelling, controle van lichaamsvet-vetvrije massa, basale metabole snelheid, Impedantie bij elk segment / frequentie, Intracellulair water, extracellulair water, ECW / TBW-analyse, visceraal vetniveau, segmentale vetanalyse.

Myzone is een innovatief draagbaar op hartslag gebaseerd systeem dat draadloze en cloudtechnologie gebruikt om fysieke activiteit nauwkeurig en gemakkelijk te volgen. Myzone levert een volledig verbonden oplossing voor exploitanten van fitnessclubs en wordt gerespecteerd als de favoriete wearable van de fitnessindustrie. Het is succesvol vanwege de nauwkeurigheid van 99,4%. Dit is de tool voor iedereen die een nauwkeurige, gamified en motiverende wearable wil. Myzone bewaakt hartslag, calorieën en tijdsbeweging die worden omgezet in Myzone Effort Points (EP-leden), met een focus op lonende inspanning in plaats van fitness.